top of page
Vacature Climbel.jpg

Risk Engineer
40 uur (in overleg)

​Wat bieden wij jou?

 • Veel verantwoordelijkheid;

 • Tijd en plaats onafhankelijk werken;

 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;

 • Pensioenregeling;

 • Leuk en divers team van collega’s;

 • Maandsalaris tussen de €3.000,- en de €5.000,- afhankelijk van senioriteit;

 • Macbook, iPhone en auto van de zaak;

 • Meebouwen aan de groei van het bedrijf.

Ben jij ambitieus, heb jij een duidelijke eigen mening, sta je stevig in je schoenen en wil jij ons team laten groeien? Heb je affiniteit met (proces-)veiligheid en financiële risico’s? 

 

Wij zoeken iemand die in ons team past, die wij kunnen vertrouwen en die wij verantwoordelijkheden kunnen geven.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Climbel, een groeiend, verfrissend en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in Risicomanagement. Wij ondersteunen onze klanten bij het analyseren en evalueren van potentiële risico's voor het bedrijf. 

 

Binnen Climbel ga jij aan de slag als Risk Engineer. In deze functie ga je de mogelijke risico’s van de klant analyseren. Dit doe je door het bedrijf te bezoeken. Je daagt de klant uit om na te denken over (bedrijfs-)risico’s, financiële daagkracht en aanvaardbare stilstandtijden. Het formuleren van realistische schadescenario’s is een kerntaak. Samen met de klant stel je een risicoprofiel op. 

 

Je bent als Risk Engineer zelf verantwoordelijk voor het uitwerken en overbrengen van mogelijke oplossingsrichtingen. Overtuigend communiceren van deze oplossingsrichtingen naar de verzekeringswereld is essentieel. 

 

Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenkring. Denk hierbij aan het opstellen van offertes en het plannen en nakomen van afspraken. Kortom jij beheert de projecten bij jouw klanten van begin tot eind.

 

Met oog op de toekomst richten wij ons op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Climbel vindt ecologische verantwoordelijkheid belangrijk. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de verduurzaming van onze bedrijfsvoering. Wij geloven er in dat een divers team, waarin iedereen zichzelf mag zijn, leidt tot de beste resultaten.

 

Functie-eisen 

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, een opleiding gevolgd in de richting van veiligheidskundige (IVK, MVK & HVK) of HBO Opleiding techniek (Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Chemische technologie, e.d.);

 • Je hebt affiniteit met techniek, veiligheid en procesrisico’s;

 • Je beschikt over een rijbewijs categorie B;

 • Coaching- en adviesvaardigheid en overtuigingskracht. Je bent in staat de boodschap mondeling dan wel schriftelijk goed over te brengen richting het bedrijfsmanagement.

 

Enthousiast?

Kom jij ons bedrijf versterken of heb je vragen? Neem dan contact op met Hans Geerdink via onderstaande gegevens of mail je CV + motivatiebrief naar info@climbel.com t.a.v. Hans Geerdink 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op 1 juli 2022.

Climbel Email LogoNw Blauw 2016.png

 

Postadres:

Gerrit Achterberglaan 6

3454 VT  De Meern

 

Bezoekadres:

Tussenlanen 11

2861CB  Bergambacht

 

 

 

E     info@climbel.com

T    +31 (0)85 877 08 92

 

bottom of page